Билтен “СРЕТАЊА” Бр. 21

У овом броју

Реч уредника ♦ Есеј- Лара Дорин ♦ Заборављени песници ♦ Три глосна сонета – Мирослав Мишо Бакрач ♦ Тродимензионана поезија- Љубомир Вујовић  ♦ Лепота хаику поезије- Богољуб Т.Михајловић ♦ Орфејски висови Перице Пешића ♦ Миљено- Мирјана Стевовић ♦ Песничка будућност: Лана Шемић  ♦ Песничка будућност: Лука Максимовић ♦ Песничка будућност: Стеван Стојановић ♦ У огледалу прошлости ♦ Војвода Радомир Путник ♦ А.С.Пушкин –Клеветницима Русије ♦ Приче монаха-Драгиша Ераковић ♦ Епитафи песницима-Саша Мићковић ♦ Моје прве песме-Драгана Пршић Главашевић ♦ Најлепша љубавна песма – Константин Симонов ♦ Песници из дијаспоре ♦ Јасмина Густовсен ♦ Стваралаштво за децу - Власта Црнић ♦ Завичај у оку – поезија Бранислав Б. Ђинђовић ♦ Семберија кроз годишња доба – поезија Зорка Чордашевић ♦ Стваралаштво чланова УП ЧЕГАР ♦ Стваралаштво чланова УП ЧЕГАР ♦ Поезија: родољубива ♦ Љубавна ♦ Описна и мисаона ♦ За децу ♦ Искре ♦ Излог књижаре ♦

Реч уредника

Сиротињо и Богу си тешка – каже наша народна мудрост. И нас је сустигла. Због ње не можемо да издамо штампану верзију билтена СРЕТАЊА - број 21.

Тражећи могућност да наше чланове, сараднике и читаоце потпуно не ускратимо за садржај овог броја  одлучили смо се да  припремимо билтен и издамо га у електронској форми, као покушај и пробу, и да тако задовољимо и себе и друге.

Када се створе новчане могућности штампаћемо овај број у уобичајном штампаном издању, највероватније као двоброј, у првој половини 2018. године.

Узмите под свој суд и форму и садржину овог  броја. Користиће нам ваше примедбе и сугестије а ми ћемо се пратећи ваша мишљења мењати, свакако на боље.

Пошто ово издање има само привремени, информативни карактер нисмо вршили његову каталогизацију, због чега очекујемо ваше разумевање.Штампани двоброј биће каталогизован.

Мирослав Мишо Бакрач

Бр. 20 ♦ Бр. 21 ♦